Klantenservice

Betalen

Bij JewelBird kun je op de volgende manieren betalen:
– Ideal
– Creditcard
– Overboeking
– Paypal
Voor een snelle levering kun je het beste kiezen voor een directe betaalmethode zoals iDeal of PayPal. Bestellingen geplaatst met deze methoden worden direct verzonden. Bij gebruik van een andere methode wordt je bestelling verzonden zodra het factuurbedrag op onze rekening staat bijgeschreven.

Hoe gebruik ik een Coupon code?
Zodra de shopping bag is gevuld ga je naar “Bekijk Shopping Bag.” Daar zie je rechts onderin “Enter coupon”, vul de code in die je hebt ontvangen en druk op “Coupon toepassen”. Ga dan verder naar het afrekenscherm.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het retour formulier invullen.Het artikel dient in de originele verpakking met een (kopie) van de factuur en het retour formulier (waarvan je via e-mail een kopie toegestuurd krijgt) opgestuurd te worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
JewelBird
Languedoclaan 31
5627 BE Eindhoven

Wij adviseren het aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! JewelBird is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!

1 Contactgegevens
2 Bestelgegevens
3 Betalingsgegevens

Verzending

– Verzending wordt door JewelBird verzorgd en vindt plaats via PostNL
Standaard verzendkosten bedragen € 2,95 per verzending. Bij bestellingen boven de € 35,00 wordt je bestelling gratis verstuurd!
– Verzending vindt normaliter plaats met een luchtkussen envelop of een brievenbuspakje. Er wordt naar gestreefd dat verzendingen altijd via de brievenbus bezorgd kunnen worden.
– De levertijd is ongeveer 1 a 2 werkdagen mits artikelen voorradig. Betreft je bestelling een “pre-order” dan staat bij het product de verwachtte leverdatum aangegeven.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@jewelbird.nl  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”